Щоб розмістити оголошення увійдіть в систему!
Всього оголошень: 3241
За сьогодні: 0
Вже продано: 518
На перевірці: 0

Авто новини:

« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Перший огляд нового Mercedes-AMG A 35

На цьогорічному автошоу, що пройде на початку жовтня у Парижі, німецька компанія Mercedes презентує серійну версію зарядженого хетчбека A-Class з префіксом A 35. Новачок посяде місце нижче за модель A 45 та конкуруватиме з такими автомобілями як Audi S3 та VW Golf R. Орієнтовна базова вартість Mercedes-AMG A 35 на європейському ринку складатиме біля 40 тисяч євро.

Відмінними особливостями екстер҆ єра хетчбека A 35 від AMG є фіксоване заднє антикрило, 18-дюймові легкосплавні диски, розширені арки, нові передній та задній бампери з величезними отворами повітрозабірників. Також в автомобілі встановлена спортивна вихлопна система з автоматичними клапанами для регулювання звуку вихлопа.

Під капотом потужного A-Class працює 4-циліндровий 2-літровий бензиновий двигун, який завдяки турбонаддуву розвиває 300 к.с. та 400 Нм крутного моменту. Реалізувати максимальну потужність силового агрегата допомагає фірмова система повного приводу 4Matic та 7-ступенева роботизована коробка перемикання швидкостей. Виробник заявляє, що з місця до першої сотні хетчбек зможе розігнатися лише за 4,7 секунди. Максимальна швидкість новачка обмежена на позначці у 250 км/год. Для водія доступні п'ять режимів руху в тому числі комфортний, спортивний та індивідуальний. Цікавим технічним рішенням на Mercedes-AMG A 35 є програма AMG Dynamics, яка використовує гальма на задній вісі та пригальмовує внутрішнє колесо для більш чіткого проходження поворотів.

В салоні нас очікує справжній стиль AMG – це спортивні сидіння з логотипами та рульове колесо оптимального діаметру з перфорацією, цифрова панель приладів з оформленням AMG. Якість матеріалів оздоблення знаходиться на високому рівні та відповідає преміум сегменту. В інтер҆ єр інтегровані всі сучасні технології в сфері інформаційно-розважальних мультимедійних систем в тому числі голосове управління та сенсорне керування.

Нажаль, ми покищо немаємо змоги спробувати їздові особливості новачка, але сумніватися в результатах роботи інженерів AMG безглуздо, адже вони творці найкращих зразків спортивних автомобілів у світі. Перші тести нового Mercedes-AMG A 35 заплановані одразу після завершення Паризького автосалону…

 

 

27.09.2018
« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Коментарі:

Додати коментар
Щоб додавати коментарі увійдіть в систему!
Коментарів немає. Будьте першим!

Перший огляд нового Mercedes-AMG A 35

Політика конфіденційності